Ballonggrossist Fargerike Drømmer AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

LIFTING THE MOMENT AND LOVING THE PLANET

Ballonger er vår lidenskap, hobby  og kjærlighet!  Den siste tiden har syn på ballonger endret seg og ballonger er i dag et av de viktigste dekorative elementene i enhver begivenhet, både stor og liten. Ballonger er som et vitamintilskudd som gjør folk glad og får folk til å smile. Fargerike Drømmer er importør og distributør av italienske Gemar-ballonger i Norge. Hvert land har en egen Gemar-representant og vi har æren av å representere de i Norge. Hos Gemar elsker vi å nyte fine øyeblikk og skape gode, varige minner gjennom ballonger i samarbeid med partnere og kunder over hele verden. Syn av ballonger gir en glede til mennesker i alle aldre, og vi tror at vi kan spre denne gleden på en miljøvennlig, bærekraftig og etisk riktig måte.


Hvorfor Gemar? 
Gemar er en leder i ballongbransjen når det gjelder bærekraftig utvikling.
Gemar er stolt over å lede veien inn i fremtiden, og er det første selskapet i ballong- og festindustrien som vedtar bærekraftsrapportering sertifisert i henhold til GRI-retningslinje.

Ballonger er ikke plastikk
Alle ballongene våre er laget av "caoutchouc" - en naturlig, fornybar og 100% biobasert gummilateks. Lateks kombineres med organiske pigmenter, og dette gjør ballongene våre biologisk nedbrytbare i samme hastighet som et eikeblad.

Hva med forpakning?
All embalasje er resirkulerbar, gjenbrukbar eller FSC-sertifisert. Gemar sin produksjonsprosess bruker 93% fornybare materialer. 

100% FSC
Vårt nye utvalg av 100% FSC-sertifiserte naturgummiballonger er pakket i resirkulerbare og gjenbrukbare ballongposer. Med dette nye sortimentet gir vi våre kunder muligheten til å kjøpe produkter av naturgummi laget på en måte som er bra for mennesker og natur

CO2 utslipp
Gemar har ikke bare redusert CO2 utslipp, de har skapt en negativ CO2 balanse. Fra gummiplantasjen til ferdige ballonger som forlater fabrikken, sparer vi 29,09 tonn CO2 per tonn ballonger.

Gemarfamilie
Gemar er en stor familie og vi ønsker å behandle våre partnere og kunder på denne måten. 

Gemar er et aktivt medlem av Assogiocattoli og European Balloon & Party Council (EBPC), organisasjoner dedikert til å forbedre industristandarder og fremme beste praksis og ansvarlig bruk av ballonger gjennom Party Safe. Gemar ® er også medlem av SEDEX, en organisasjon dedikert til å forbedre etikken i globale forsyningskjeder, samt europeiske standardiseringsorganer CEN-CENELEC og UNI.


Fargerike Drømmer er en del av Gemarfamilien og i tillegg medlem av organisasjonen Ballongalliansen for miljø som har som mål å fremme ballonger og utdannelse om ballonger. Vi er også medlem av Party Safe og PEBA. 


Hvorfor Fargerike Drømmer?

Vi har mange års erfaring i ballongbransjen.
Vi har kunnskap om produkter og miljøet.
VI har kunnskap om ballongteknikker som vi har fått gjennom kurs og trening med ballongartister fra hele verden.
Vår daglig leder Monika Kleina er utdannet og sertifisert ballongartist.
Ballonger er vår lidenskap.
Vi ser kundens behov, er grundige, kreative, punktlige og veldig fleksible.
Vi skreddersyr våre tjenester etter kundens ønsker.
Vi arbeider med det beste produktet tilgjengelig på markedet

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke