Ballonggrossist Fargerike Drømmer AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

LIFTING THE MOMENT AND LOVING THE PLANET

Ballonggrossist Fargerike Drømmer AS er importør og distributør av italienske Gemar-ballonger i Norge. Ballonger er vår lidenskap, hobby og kjærlighet. Vi har mange års erfaring i ballongbransjen og har kunnskap om produkter, ballongteknikker og miljøvennlig bruk av ballonger.

Hvorfor Gemar? 
Gemar er en leder i ballongbransjen når det gjelder bærekraftig utvikling. Gemar er stolte over å lede veien inn i fremtiden, og er det første selskapet i ballong- og festindustrien som vedtar bærekraftsrapportering sertifisert i henhold til GRI-retningslinje.

Ballonger er ikke plastikk
Alle ballongene våre er laget av "caoutchouc" - en naturlig, fornybar og 100% biobasert gummilateks. Lateks kombineres med organiske pigmenter, og dette gjør ballongene våre biologisk nedbrytbare i samme hastighet som et eikeblad.

Hva med forpakning?
All emballasje er resirkulerbar, gjenbrukbar eller FSC-sertifisert. Gemar sin produksjonsprosess bruker 93% fornybare materialer. 

100% FSC
Vårt nye utvalg av 100% FSC-sertifiserte naturgummiballonger er pakket i resirkulerbare og gjenbrukbare ballongposer. Med dette nye sortimentet gir vi våre kunder muligheten til å kjøpe produkter av naturgummi laget på en måte som er bra for mennesker og natur

CO2 utslipp
Gemar har ikke bare redusert CO2 utslipp, de har skapt en negativ CO2 balanse. Fra gummiplantasjen til ferdige ballonger som forlater fabrikken, sparer vi 29,09 tonn CO2 per tonn ballonger.

Gemarfamilie
Gemar er en stor familie og vi ønsker å behandle våre partnere og kunder på denne måten. 

Gemar er et aktivt medlem av Assogiocattoli og European Balloon & Party Council (EBPC), organisasjoner dedikert til å forbedre industristandarder og fremme beste praksis og ansvarlig bruk av ballonger gjennom Party Safe. Gemar ® er også medlem av SEDEX, en organisasjon dedikert til å forbedre etikken i globale forsyningskjeder, samt europeiske standardiseringsorganer CEN-CENELEC og UNI.


Fargerike Drømmer er en del av Gemarfamilien og i tillegg medlem av organisasjonen Ballongalliansen for miljø som har som mål å fremme ballonger og utdannelse om ballonger. Vi er også medlem av Party Safe og PEBA. 


Hvorfor Fargerike Drømmer?

Vi mener at ballonger er som et vitamintilskudd som gjør folk glad og får folk til å smile. Vi ønsker derfor å hjelpe deg å spre denne gleden ved å tilby et stort utvalg av produkter og tjenester. Vi hjelper deg med å skape en uforglemmelig stemning på enhver festlig anledning. 

  • Vi har mange års erfaring i ballongbransjen
  • Vi har kunnskap om produkter og miljøet
  • VI har kunnskap om ballongteknikker som vi har fått gjennom kurs og trening med ballongartister fra hele verden
  • Vår daglige leder, Monika Kleina er utdannet og sertifisert ballongartist
  • Ballonger er vår lidenskap
  • Vi ser kundens behov, er grundige, kreative, punktlige og veldig fleksible
  • Vi skreddersyr våre tjenester etter kundens ønsker
  • Vi arbeider med det beste produktet tilgjengelig på markedet

 

Trykk ENTER for å søke