Ballonggrossist Fargerike Drømmer AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Miljø

Vi elsker ballonger, men vi elsker også miljøet🌱

Derfor er vi medlem av organisasjoner som ballongalliansen for miljøet, partysafe og Pro Environment Balloon Alliance, som alle har som formål og ta vare på miljøet og spre kunnskap om fornuftig håndtering av ballonger og partyartikler. Les også om Gemar-ballongene og miljøhensyn her.

 

Vi forholder oss til disse prinsippene:

Nei til ballongslipp!                                  

Vi sier nei til alle typer slipp av ballonger som er fylt med helium. Dette gjelder både gummiballonger og folieballonger.

 

Stikk hull og kast! 

Vi forplikter oss til å informere kunder, arrangører og publikum om ansvarlig bruk og kasting av ballonger. Ballonger skal kastets i restavfall etter bruk.

 

Informasjon

Vi prøver å lede an i arbeidet med å informere og prøve å få til positive endringer i bransjen vår. Vi skal jobbe for å sikre arbeids-plasser og for å bidra til et bedre miljø.

 

For å rette opp i en forvirring mange har ->

Lateks (gummi) er ikke plastikk! 

👉 Lateksballonger kan mer presist beskrives som en elastomerisk gummi – elastomerisk = et stoff med høy elastisitet – 🌿 som har veldig forskjellige fysiske og kjemiske egenskaper sammenlignet med plastikk. 🤓

Les gjerne denne artikelen fra ballongalliansen, her lærer du om nedbrytingen av de ulike ballongene🎈

https://ballongalliansen.no/er-ballonger-biologisk-nedbrytbare/

 

 

Ballongbransjens interesseorganisasjon i miljøspørsmål. Besøk gjerne disse sidene for mer info angående miljø og ballonger. https://ballongalliansen.no/

 

https://www.partysafe.eu/

 

 

https://www.peba.com.au/

 

Trykk ENTER for å søke